WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Tuesday, April 1, 2014

Missing

After I told you yg aku sakit. Kau cakap kau terima aku mcm ni.
Kau takkan tinggalkan aku. Kau tetap terima kwn kau mcm ni. But now ? Mana kau hilang ? Ada kau tanya hari hari aku ? Ubat dah makan and everything ? Sebulan lebih dah kau takda text or call or anything. And yesterday aku tetiba rasa nak tanya kau kat mana tapi mcm bodoh kau tak reply pon. Aku tgk dgn perempuan lain boleh je kau reply. No ! Aku tak anggap kau mcm bf aku. Just friend yg dah lama kenal. Berapa tahun dah kita kenal ? Smpai your family kenal aku. Family aku pon dah kenal kau. Aku just nak kau mcm dulu. Sanggup teman aku tak kira waktu. Aku ada buat salah ke sampai nak lari dari aku ? Kau tahu tak ? Aku hilang orang yg aku sayang. Lepas sorang sorang. Aku dah takda siapa. Takkan kau pon nak tinggalkan aku ?  Kata bestfriend aku. Kata taknak aku sedih ? Wehh manaa kauu ? Manaaa ?!!

Sunday, March 16, 2014

Please la

Tadi ibu dengan ayah berborak dgn aku
then suddenly ayah tanya how F ?
"dah lama tak datang, dah lama aku tak sebut"
then aku pon mampu gelak jelaa
ayah kata " kenapa gelak"
"entah lah ayah. Tak tahu nak cakap apa dah"
"Ehh dah sonyap pulak." (my dad org noghori) thats why sonyap

Then malam tadi hantar ibu pergi beli barang
I saw his car, and yes after that kereta dia berselisih dgn kereta aku
and aku toleh dia tengah pandang aku
aku rasa tak pernah keluar dgn dia naik kereta aku tgh drive tu
tapi aku tak tahu lah mcm mana dia boleh cam tu aku
sampai ibu pon perasan kot
Kat rumah duduk kat ruang tamu
tiba tiba ibu tanya
budak yang pandang tak kelip tu
macam pernah nampak. sapo budak tu ? (my mom pon org noghori)

aku gelak sambil kata F laa
and ibu cakap, yang dulu selalu dtg tu.
handsome budak tu
putih, macam cina. komeh yo org eh
apo tak jadi pulakk.

"hahah lawak ah ibuu.
tak pernah declare pon.
nak buat macam mana ibu
kalau bercinta 6-7 tahun macam nana tu pon
last last bertunang dgn org lain buat apa.
malas nak fikir dah.
kalau dia rasa dia nak, datang lah meminang
kalau tak ikut lah sukahati."


How I wish ibu and ayah could understand
yg kitorang mmg takda jodoh nak bersama
dia dah bahagia dengan org lain. just please laa
Bukan tak pernah cubaa. Dia yang taknak
Benda takda kata putus. lepas tu okay keluar wechat semua
lepas tu dia hilang macam tu. Tolong lah tahu yang your daughter ni
dah lama makan hati. Ye tahu dia baik mmg baik. cuma satu dia suka
bagi harapan dekat perempuan lain juga.

Friday, March 14, 2014

Pissed off



Serious gua rindu lu bro
Semenjak dua menjak tiga menjak
paling last pon kita contact
26/2. hm hm 
lu asyik busy dgn party jee
selalunyaa bila aku dah nak start final
kau selalu call teman aku semua
everyday tanya assignment
teman aku buat assignment
tunggu aku kat shah alam kalau 
aku dah nak cuti study week
hm hm selalu amik aku kat station bas.

Nanti aku balik siapa nak amik aku
macam mana nak jumpa adik kau ?
takkan nak pergi rumah sensorang
and you know kann your umi tak berkenan dgn wa
yaa i know my fault keluar dgn kau memalam
i know your umi risau if anything happen
tapi kau yg kata siang nak luangkan masa dgn umi
habis tu bila je nak keluar dgn aku kan selain malam
heihhh now langsung takda masa utk aku
haaa kannnnnn padan mukaaa

I miss the old us bro
Yang suka bawak aku jalan jalan kacau bapok
Yang suka tangkap gambar kat cermin bulat parking lot
yang suka selfie banyak banyak dgn aku
yang suka mintak tolong aku tampalkan P bila nak lalu roadblock
Bawak aku pergi tgk budak main motor kat roundabout

lepas ni siapa nak buat semua tu dengan aku
kita dah lain sangaaat
lepas ni siapa nak cerita dgn aku pasal masa depan
pasal nak bawak anak bini kau lepak mc'd
pasal anak dengan laki aku
siapa nak ajar aku menipu laki aku untuk lepak dgn kau
seriously aku tak boleh lupa plan kau
bila kita masing masing dah kahwin
kalau kau nak aku lepak dengan kau
kau suruh aku tipu laki aku cakap aku kena pergi outstation
hahah mana nak cari kawan gila macam kau
mana nak cari kawan suka ingatkan "jangan lupa solat"
mana nak cari kawan yang tak berani nak sentuh aku
siap jaga aku, jumpa mak ayah aku bila nak bawak aku keluar.
Hmmmmmmmmmm nak nangihhh ahh.
Hmmm rindu gilaaaa ni
cepat ah break. nak macam dulu. hm kbaii




Tuesday, March 11, 2014

Mind Fcuk


I'm so death !!
Hahah entry ni sumpah doh untuk korang
kalau boleh satu fasa 4 tu nak bagitahu.
stalker gilaaaa
suka kann buat aku mental. hahah jimbit ahh
how come doh semua ada link blog aku.
heishh heish memasing kepochi ah
hm hm hm
skrg nak letak muka ni kat mana ?!
hahahahahahhaha malu lah siaaaa
Ni semua salah faris ah ni.
hahahahahahahahahaha hmmmmmmmmmmmm
nak nangih woii T.T
Bapakzz malu gilaaa ni
Hm Hm
tak bagitahu salah, bagitahu suka pon salah. hm hm
Hahahah apa apa ah.
Ingat senang ke aku nak move on.
syukur kot aku dah move on. hahaha
Bangga ah sikit aku gentle gilaa ni
even not face to face en.
Hahaha siot malu tak hilang lagi ni
ahh cb gilaaaaa. haaaa kann dah carutzz
HAHAHAHA APA APA AHH. LEPAS NI JANGAN CAKAP DENGAN AKU.
KBAII KBAII KBAII LEPAS NI NAK DELETE BLOG. HMM KBYEEEEEEEEE ! T.T


get well soon adik syg




Hammboiii sangat tauu adik si faris ni.
ada je kerja dia buat. rajin nauu masuk hospitalnyaa
adik si faris ni dah macam adik aku.
adik aku dah macam adik diaa. hmm rindu pulaa.
jaga diri asyriq, insyaAllah akak balik nanti 
akak suruh abang amik bawak jumpa adik okehh
heii laa suka buat risau orang tauuu
Get well soon ! :)

Wednesday, March 5, 2014

Hmm rindu

K tetiba rindu dgn budak berdua ni. Hmm lama gila tak keluar sama samaaaaaa T.T
Nak jumpaaaaaa balik ni. Harus jumpaa tauuuuuu