WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Tuesday, April 1, 2014

Missing

After I told you yg aku sakit. Kau cakap kau terima aku mcm ni.
Kau takkan tinggalkan aku. Kau tetap terima kwn kau mcm ni. But now ? Mana kau hilang ? Ada kau tanya hari hari aku ? Ubat dah makan and everything ? Sebulan lebih dah kau takda text or call or anything. And yesterday aku tetiba rasa nak tanya kau kat mana tapi mcm bodoh kau tak reply pon. Aku tgk dgn perempuan lain boleh je kau reply. No ! Aku tak anggap kau mcm bf aku. Just friend yg dah lama kenal. Berapa tahun dah kita kenal ? Smpai your family kenal aku. Family aku pon dah kenal kau. Aku just nak kau mcm dulu. Sanggup teman aku tak kira waktu. Aku ada buat salah ke sampai nak lari dari aku ? Kau tahu tak ? Aku hilang orang yg aku sayang. Lepas sorang sorang. Aku dah takda siapa. Takkan kau pon nak tinggalkan aku ?  Kata bestfriend aku. Kata taknak aku sedih ? Wehh manaa kauu ? Manaaa ?!!

No comments:

Post a Comment