WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Friday, March 14, 2014

Pissed off



Serious gua rindu lu bro
Semenjak dua menjak tiga menjak
paling last pon kita contact
26/2. hm hm 
lu asyik busy dgn party jee
selalunyaa bila aku dah nak start final
kau selalu call teman aku semua
everyday tanya assignment
teman aku buat assignment
tunggu aku kat shah alam kalau 
aku dah nak cuti study week
hm hm selalu amik aku kat station bas.

Nanti aku balik siapa nak amik aku
macam mana nak jumpa adik kau ?
takkan nak pergi rumah sensorang
and you know kann your umi tak berkenan dgn wa
yaa i know my fault keluar dgn kau memalam
i know your umi risau if anything happen
tapi kau yg kata siang nak luangkan masa dgn umi
habis tu bila je nak keluar dgn aku kan selain malam
heihhh now langsung takda masa utk aku
haaa kannnnnn padan mukaaa

I miss the old us bro
Yang suka bawak aku jalan jalan kacau bapok
Yang suka tangkap gambar kat cermin bulat parking lot
yang suka selfie banyak banyak dgn aku
yang suka mintak tolong aku tampalkan P bila nak lalu roadblock
Bawak aku pergi tgk budak main motor kat roundabout

lepas ni siapa nak buat semua tu dengan aku
kita dah lain sangaaat
lepas ni siapa nak cerita dgn aku pasal masa depan
pasal nak bawak anak bini kau lepak mc'd
pasal anak dengan laki aku
siapa nak ajar aku menipu laki aku untuk lepak dgn kau
seriously aku tak boleh lupa plan kau
bila kita masing masing dah kahwin
kalau kau nak aku lepak dengan kau
kau suruh aku tipu laki aku cakap aku kena pergi outstation
hahah mana nak cari kawan gila macam kau
mana nak cari kawan suka ingatkan "jangan lupa solat"
mana nak cari kawan yang tak berani nak sentuh aku
siap jaga aku, jumpa mak ayah aku bila nak bawak aku keluar.
Hmmmmmmmmmm nak nangihhh ahh.
Hmmm rindu gilaaaa ni
cepat ah break. nak macam dulu. hm kbaii




No comments:

Post a Comment