WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Monday, February 24, 2014

Mimpi jadi kenyataan

Semalam mimpi pergi hospital. Tapi tak tahu aku buat apa kat hospital. Then masa kat hospital tu phone bunyi ada org call.

Rupanyaa yg call tu bukan mimpi rupanya betul betul ada org call. Hospital SP call nak pengesahan alamat. Nasib tak suruh dtg hospital lagi. Tak sanggup nak amik darah utk diuji kaji. Penat kot dengan nak tunggu no giliran lagi.

Hm bulan 7 nanti nak check up lagi. Haiyo penat nak ulang alik hospital. Farisz pesan banyak sabar and aku kena kuat. Dia juga selalu pesan jaga pemakanan. Pantang sikit apa yg tak boleh makan. Heheh baik kwn aku sorang ni. Dah mcm abang aku pulakk. K k k

No comments:

Post a Comment