WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Sunday, February 23, 2014

Lol

Assalammualaikum, Hi , Hello guys.
Just nak share story sikit. sebab macam lama tak story mory kat sini.

Hm Hm mana nak start ? okay laa
Cerita dia macam. I've know that one guy tak lama but nak dekat 2 years juga laa
at first takda la perasaan bagai just friend tak rapat pun.
But now !! omg now I try to not falling in love with him but sayang seribu kali sayang
saya terjatuh hati dengan dia. Dan kini saya juga mencemburui bila mana ada perempuan 
dok menggatal dgn diaa. hahahahaha like seriously doh yien?!
how come boleh jadi macam ni. hm hm hm

Nak kabor suka . Hm entah lah. 
Gua takda keberanian dan keyakinan lagi.
sebab selalu gua je amik langkah pertama. macam gua pula yg si lelaki nya kannn.
gua nak juga rasa orang tu approach gua. Hm Hm
dah lah penat berceloteh pasal perasaan duniawi ni.
byeee cemuaaa. Assalammualaikum

No comments:

Post a Comment