WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Wednesday, December 11, 2013

Judge Judging

Okay situation dia macam ni.

Girl ni takda bf tapi dia kawan dgn boy ni dah lama. So bila si boy ni dah ada gf but he still kawan dgn girl ni. So org bash girl ni suka kacau bf org.

Another situation

Girl and boy kawan dah lama. And dua dua dah ada bf and gf but still kawan macam biasa. But org bash dia mcm ni pulak " Dah ada bf tapi still kacau bf orang" "Dah ada gf still rapat dgn gf org"

So just nak kata laa. Manusia suka judge org sesuka hati. Mmg tu bf awak. Mmg tu gf awak. Hak berkawan tu rasanya takda masalah. Cuma jaga batas. Kadang kadang yg over bukan si gf or bf tapi si kengkawan gf or bf ni. Manusia mmg busuk hati. Apa org ni buat tak betul. Orang tu buat tak betul. Tak tuju kat mana mana pihak pon. Tapi kalau macam terasa tu mungkin lah kot ada kat diri tu. Sifat suka laga laga kan orang ni lagi satu. Haihh tak faham aku.

No comments:

Post a Comment