WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Monday, December 16, 2013

Future ♡

Hi. Cita cita kita kann. Nak habiskan diploma. Then nak teruskan business cookies pastries semua lah kann. Nak tolong ibu ayah then dah cukup semua nak kahwin. Heheh calon kann mesti sweet dgn ibu dia and adik perempuan dia. From that boleh tahu yg kita boleh manja dgn dia. Atoto sweetnyaa. Kita sebenarnya adore sgt dgn iedil. Yg berlakon cerita ngorat. Tapi masa tu tak minat sgt. Heheh lepas tgk dia dalam jet lag. Omg omg sukaaa gila kot. Nice gitu. From what i've been read lah kann. Dia ni amik A level dulu. Amik medicine kat UK kot tak silap. Apa apa jela. Suka tgk diaa. Sweet sgt. Lepas tu tgk gmbar tu yg kat bawah. Alahai meltingnyaaaaa. Suka suka ! Hahah tu jela kbaii :)

No comments:

Post a Comment