WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Sunday, December 8, 2013

Dugaan saya

Saya tak tahu lah mana silap saya. Dugaan mcm mcm dtg kat saya. Even saya kena tempuh sorang sorang saya kena kuat. Saya selalu harap awak ada dgn saya walau susah senang saya. Sebab awak selalu pesan dengan saya. Jaga kesihatan. Jaga diri. Awak taknak saya sakit. Sebab nanti takda siapa nak dengar cerita awak. Awak kata saya selalu ada susah senang awak. Tapi awak bila saya susah awak hilang. Dulu awak selalu call saya even awak busy dengan assignment. Seminggu sekali mesti awak call. Now dah macam . Hmm entah lah :'   Hari ni saya sedih sangat. Lately bnyk sgt dugaan. Saya mcm tak larat nak hadap sorang sorang. Tahan mcm mana pon saya tetap menangis sebab saya tak boleh tanggung ni sorang. Kalau lah awak boleh faham saya :'

No comments:

Post a Comment