WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Tuesday, December 10, 2013

Dihargai

Dihargai ? Ya. Aku perlukan itu. Seseorang yg reti hargai aku. Penat lelah aku yg selalu ada untuk kau.Aku tak mintak banyak. Cuma ingat aku dan hargai aku. Aku rindu kawan kawan aku yang dulu. Hm nak listkan pon aku tak pasti mana real friend aku. Aku pon taktahu aku ada kawan ke tak. Ehh kawan tu ramai. Sahabat tu ? Entah. Banyak yang gelarkan diri sahabat tapi tak menunjukkan seperti sahabat.

Nak buat orang bahagia ni bukan senang. Kau plan benda yg gembirakan dia. End up kau juga yang jadi punca dia sedih. Hahah selalu jadi kat aku. Manusia mana reti hargai orang. Lagi satu manusia ni memang tak pernah puas. Kalau dah ada yang baik nak juga cari yang lebih baik. End up menyesal sendiri. Masa tu dah takda guna. Melainkan orang tu percayakan kau sampai dia nak bagi peluang kedua. Itu cukup bertuah. Hargai lah selagi hati dia tetap sama.

No comments:

Post a Comment