WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Wednesday, June 12, 2013

Cuti Sem

Hi. Assalammualaikum Uolss. Sihat ?
hm, cuti sem ? busy buat kuih utk kantin my mom.
jaga my niece qalesya. Lepak dgn member member.
pergi port dickson. pergi nilai rumah jojo.
Hmm, mana lagi kita pergi. haishh banyak laa. hihihi

and and kita nak bagitahu.
30 may hari tu kita accident. jangan tanya sebab apa lah accident.
penat nak bagitahu. actually on that day.
kita sepatutnya pergi tgk wayang cerita KIL dgn dia.
but pagi tu dah accident so tak jadi.
and dia sepatutnya tak tahu.
but my best friend si siti shahira rosly tu yang gatal gatal pergi bagitahu dia.
hahahah sorry siti. So macam tu jelaa. hmm
sedih kan kan kan. k tak. hahah

Thanks for those yang melawat kat rumah tu. sayang korang.
and yaa till now effect dia still ada kat me.
bila hujan tangan aii macam ngilu sebab terhentak.
pipi kiri still bengkak dalam and ada lebam if korang perasan lah.
and kaki pon sama . kadang kadang dia sakit.

Hm tu jelahh kot. K bye uolss. Assalammualaikum :)

No comments:

Post a Comment