WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Saturday, April 6, 2013

I wish :')

I wish , one fine day I will marry a guy like husband maria elena.
Heheh, he's cute. haha hope so.

I don't know, lately ni suka sangat tengok video baby,video engagement  video pre wedding. wedding.
Yaa, sebab macam sweet, cute. macam indahnya duniaa. haha
and sometime teringat kat dia. Macam ni ke nanti bila aku kahwin dengan dia ?
kadang kadang yakin dia jodoh aku. sometime tak.
Idk, sekarang macam macam berlaku. banyak benda berubah.
Orang yang aku rapat, yang baru nak rapat. Semua tu macam dah takda.
Rasa macam diorang lari dari aku. Aku tak tahu kenapaa.

But I really do miss my schoolmates. Yaa miss our senior year . 
Totally miss them so muchhh !Doin crazy things together.
Lepak Mc'D after school and go swimming. Ikut kepala otak je.
Nak buat apa terus on. Tak fikir apaa apaa. I do miss doing that things.
Erghh . Rindu ber futsal futsal.

Hahahah, and you will see. My topic tak sama dengan isi entry. hahah
aku suka merapek ikut apa kepala otak aku fikir. Eh lantak ! Blog akuu :p
hahah dah lah penat. Kbaii 
Assalammualaikum :)

No comments:

Post a Comment