WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Wednesday, March 20, 2013

Marriage :)

Hi, Assalammualaikum. Tak jawab dosa, Kalau jawab sayang. hihi

I'm kind of busy. I mean totally busy. hehe
bersawang wa punya diary tercinta ni. Okay, start with my story.
Hari tu ada IM dengan kakak. and cerita pasal life nak buat apa after dip.
and aku pon macam malas nak sambung degree. tapi tengok lah macam mana.
Tapi perancangan aku cenggini la. After dip, kumpul modal nak bukak bakery ala ala starbuck.
Actually ni cita cita aku dengan kakak Nana. kitorang nak jadi share partner.
Nama bakery kitorang "Chiyoko Kaito Coffee House" cute isn't that name.
Wuuu. dengan izin Allah. mudah mudahan tercapai lah hajat nak bukak kedai tu.
Yee faktor nak buka pon sebab minat. hihi

Okay next after dah berjaya membuka kedai, aku nak kumpul duit nak tunaikan apa yang patut.
Tunggu jodoh sampai. Siapa masuk meminang dulu. hihi malu laa.
memang nak terima, tapi kena bincang juga laa kann.
but for now, biar lah masa menentukan. Aku just let it go dengan benda benda ni sekarang.
lagipun awok ni haa baru part 2. Keep calm and love me.Ehh . hahah K mengarut.

Macam mengarut sangat ni. K takpe lah.
to future husband, bila nak datang melamar saya ? *tapi siapa calon tu ? O.o

heheh, dah laa. byee semuaa . 
xoxo, A :*

No comments:

Post a Comment