WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Tuesday, February 5, 2013

Rindu Ibu Ayah :'(

Apa perasaan korang, bila parent korang dah tak amik tahu pasal korang ?
Dah tak call ? tak tanya pasal hidup korang kat campus.

Sedih kann ? Mestilah. Tu lah apa yang aku rasa. 
Selalunya, setiap hari ayah akan call aku. tak kira lah macam mana pun.
kalau tak pon dalam seminggu tuh ada laa diaa call.
Tapi sekarang . Hmm langsung takda.

Lagi 2 hari, cuti raya cina. Selalunya, kalau nak cuti.
ayah mesti call tanya, balik berapa hari bulan ? naik bas apa ?
pukul berapa bas bertolak ? Hmm , now dah takda.
Aku pun tak tahu kenapa ayah tetiba macam ni.

Ibu ? hmm lagi lah. kalau ayah tak call aku. ibu takkan call aku.
so , aku pun tak bercakap dengan ibu melainkan ayah call and tanya nak cakap dgn ibu tak.
Dah macam anak terbiar pon ada.

Tadi IM dgn kakak Nana. And tanya diaa. Ibu ayah ada tanya pasal aku tak ?
dia cakap takda. and dia pon perasan, ibu dgn ayah dah lama tak call aku.
Hmm, aku tak tahu kenapa. Hisshhh sedih kot.
Ni nak balik shah alam, tak tahu nak stay rumah kak ateh or nak balik rumah. 
Hmm, penat penat penat. dah tak tahu nak buat apa dah.

Hm, tu jelaa kot. aku dah tak larat nak menaip. penat menangis.

*Ibu Ayah, ayien rinduu. Kenapa dah lama tak call ? :'(

*Tak semua adik beradik ada dalam ni :/

No comments:

Post a Comment