WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Monday, February 4, 2013

Hm, terima kasih korang :')

Hi, assalammualaikum :)
Hari ni aku tak berapa sihat. sakit tekak bagai. Then makan ubat batuk.
so, the side effects diaa, hamekk kauu blurred vision. side effect sebab overdose. haaa
hamekkk headache diaa bagi. Then masa class madam, aku banyak kali perasan madam sebut pasal tak sihat and mengantuk dalam point yg dia ajar. madam perli aku wehh. hahah  and and and class dismissed awal hari ni.
Wuuu, thank you madam :*

Then habis class diorang pergi makan kat malinja, tapi aku tak makan.
selera takda nak makan :/ lepas tu sorang sorang datang tanya. asal tak makan? kenapa tak makan ?
yien tak makan ke ? ayien diet ke ? pergi lah makan yien ? pergi lah makan sikit yien ? makan roti ke ?
hahahah, k terharu gilaa. semua dok suruh aku makan. but sorry,
takda selera. hahah emir lah tanya aku diet ke ? k lawak ah emir. tak retinyaaa ayien nak diet diet ni.

Then tadi masa diorang dah habis makan, adik beradik berkumpul 1 mejaa.
woahh , sweet abang dgn adik adik aku ni. hahaha,
totally swear, aku rasa dah macam adik beradik betul betul wehh.
dengan syamil ckp kat piee, tgk kakngah tak makan, pegi nasihat sikit.
hahaha, lawak lawak. But korang still the best I ever had wehh :')
Thanks untuk semua ni. Semenjak aku kenal korang. Aku asyik gelak jee.
lupa semua masalahh. Hm, gonna miss them so much nanti :(


Untuk family KIM2A 2012/2013 ni. Thanks a lot. Aku sayangg korang sesangat.
Thanks untuk kenangan setiap sem :')

No comments:

Post a Comment