WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Friday, February 1, 2013

Hi Meet my Team :)




 Hihih , ni lah team aku. Nama team kitorang. 
jeng jeng jeng
Team Luahan Perasaan. hihih  Comel kan kan kan. Well~
actually, kitorang selalu share masalah, gossip, advice semua ahh.
Aku happy sangat dapat kenal korang. Takda lah hidup aku bosan sangat.
Korang banyak bagi kata kata semangat. Hahah, semangat sangat *tangan kat bahu mata keatas
hahahahahahah, k gurauu.Kira bila dengan korang, aku takda lah rasa down sangat.
and yang paling penting kitorang ni dah macam adik beradik. hahah
Pie abg long, Aku kakNgah, Syamil alang, Wan adik . Eee geli. hahaha
2 utara 2 selatan. Omel kan omel kan kan. hihih ramai cakap. hahahah
siap bermeeting meeting bagai. bila bila fikir balik rasa nak tergelakk gila gila wehh.
aku ni asyik gelak je dgn korang, baru nak nangis dah gelakk, acano ?

aku tak tahu nak puji apa dah. Kangg kembang pulakk mamat mamat ni :3
hihihihih :D

So, to Syamil, Piee and Azwan. Thanks untuk team ni.
Thanks sebab buat aku gelak tak kira masa, Thanks sebab bagi nasihat semuaa.
Thanks untuk segala-galanyaa. Sayaaang korang ketat ketat. Hahahahah
XOXO :*

No comments:

Post a Comment