WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Sunday, November 18, 2012

Persahabatan

Since aku rapat sangat dengan Tylla , Faiz , Miriq and Nik.
aku belajar apa itu nilai sebuah persahabatan.
Aku rasa bangga sangat aku ada sahabat macam diorang. 
Even Nik and Miriq aku baru kenal and rapat.
diorang sangat baik pada aku. Diorang suka ambil berat tentang aku. tanya masalah aku.
nasihat aku. bagi aku kata kata semangat. Tylla sangat baik dengan aku.
Dia banyak bagi kata kata semangat, buat aku happy. buat aku ketawa.
Faiz and Miriq pula, aku anggap diorang ni dah macam ayah and abang aku.
Diorang banyak tolong aku dalam usaha untuk mendapatkan syafiq. hihihi thanks info.
sebab apa diorang aku anggap macam ayah and abang. Sebab miriq selalu bagi kata kata semangat macam seorang abang. and faiz sangat jaga kawan kawan dia and gf dia macam seorang ayah menjaga anak anak dia.

Aku sangat bangga and gembira ada sahabat macam diorang. Aku tak pernah terfikir aku boleh dapat kawan kawan yang macam ni. Senang bersama , susah pon bersama :')
Aku harap persahabatan kita takkan terputus sampai bila bila.
Aku nak tengok korang kawin, aku nak tengok anak anak korang nanti :'D

Lastly, aku nak korang tahu, aku bahagia kawan dengan korang.
Aku cukup gembira ada sahabat macam korang.
Terima kasih ajar aku nilai persahabatan yang hebat ni :')





*AKU SAYANG KORANG, KORANG DAH MACAM AHLI KELUARGA AKU. THANKS SEBAB JADI KAWAN AKU :'D
:* :* :* :* :*
 

No comments:

Post a Comment