WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Wednesday, November 7, 2012

:')

 Hi, assalammualaikum :)
I'm so touched, bila kawan kawan aku ada write entry pasal aku.
terharu :') Allah tarik dia dari aku, and Allah gantikan dia dgn kawan kawan aku.
Alhamdulillah , dulu kalau aku kecewa. amik masa juga lah aku nak berhenti menangis semua.
and aku rasa lain sangat, bila benda ni jadi. Aku jadi seorang yang so tabah and kuat.



Memang lah aku sedih , but sometime lah. Tu pun bila teringat dekat dia.
Tapi bila ada kawan kawan yang suka buat aku gelak semua. aku macam boleh lupa diaa.
semalam, aku buat keputusan. aku delete semua picture dia dalam phone aku.
Tapi aku takda lah nak larikan diri dari dia. biar let it go.
benda dah lepas. aku sedih sedih pon buat apa. buat down diri aku jee.

So now. aku nak cari kebahagiaan aku sendiri.
Memang bohong lah aku kan bila kawan kawan aku keluar dgn bf diorang aku tak jealous.
aku jealous lah . yeeaaa aku jealous. tapi aku bahagia tgk korang bahagia :')
Takpe Allah dah simpankan yang "baik" punyaa untuk aku .
Thanks Siti, Tylla, Zyra, Nik, Jira, Ben , Faiz , Miriq . Semua semua lah kawan kawan aku.
Sayang korang :*

No comments:

Post a Comment