WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Monday, November 5, 2012

Akhirnya. Terima kasih Ya Allah :'(

Alhamdulillah . itu je mampu aku ungkapkan bersama air mata :')
Even benda ni sedih , tapi aku bangga aku kuat and aku berani nak luahkan kat Ad yang aku suka dia.

cerita dia macam ni. aku lepak dengan siti kat depan rumah . and aku dah niat benda ni dah lama.
haritu aku ada call dia, but dia tak angkat. but malam tadi, aku call dia. phone dia off pulaa.
so aku meronda lah depan rumah dia drive kereta siti. Then balik park kat depan rumah . Tengah layan cerita NGORAT. Then diaa call . aku sangat terkejut and taktahu nak buat apa.

Angkat je call dia terus cakap , dia takda kat shah alam . dia kat perak.
and aku cakap lah aku tahu . Lepas tu dia tanya nak apaa. Time tu background diaa sgt bising.
and aku cakap aku call dia kejap lagi . Dia kata okay , lepas tuh dia letakk.

Lepas tu aku text dia. "Boleh pergi tempat sunyi sikit tak ? Aku nak cakap sikit ni "
dia reply "call lah aku skrg" . aku amik nafas panjang terus call diaa.

"Hello , aku nak cakap something. Benda ni pun aku dah bet dgn someone utk ckp dgn kau. "
Dia terus tanya aku kat mana, dengan siapa ? "Aku dalam kereta, sorang." dia tanya " kau kat mana ?" aku kat depan rumah . " oh okayy " Aku terus cakap kat dia " AKU SUKA KAU" dia ckp haa ? " AKU SUKA KAU "  dia cakap haa lagi . untuk kali yang ketiga " AKU SUKA KAU !! " tiba tiba dia ubah topic, dia cakap. kau tengah cuti eh ? budak UiTM semua tengah cuti ? "A'ah tengah cuti. Aku terus potong masuk topic balik . aku cakap " aku tahu kau couple dgn W . "Oh , kau tahu ? " A'ah aku tahu , Aku nak tahu ni je, boleh aku tunggu kau ? " Aku tak boleh nak bagi kata putus, aku dgn W kan skrg , so aku tak boleh nak bagi kata putus. " Ohh , takpelah macam tu. Aku rasa lega dah bagitahu kau, okay sorry ganggu . Byee " "okay"
Teett teett teett.

Kau rasa lepas aku letak phone aku buat apa ? confirm confirm lah menitik air mata aku dalam kereta tu.
siti ckp dia bangga dgn aku sebab berani . and aku relaks jap dlm kereta . Aku terus ckp dgn siti aku nak masuk rumah . Aku terus lari naik bilik . Aku bukak twitter. tweet jap dgn tylla. aku solat. aku doaa banyak banyak. lepas tuh aku rasa lega. even air mata aku dah mengalir laju masa aku berdoaa .

On tweet , aku just taknak bagi diri aku down . aku tweet dgn tylla, nik, faiz.
and aku rasa happy sangat bila kawan kawan aku ada dgn aku.
and aku ada whatsapp zyra pakai phone kakak ipar aku . Aku sangat masuk air malam ni.

So ni lah hadiah anniversary aku single selama 2 tahun 10 bulan. akhirnya terjawab.
Aku harap, aku dengan dia takkan jadi musuh or larikan diri masing masing.
Terima kasih sangat sebab dulu kau selalu ada dengan aku, pernah ambil berat pasal aku.
aku sayang kau . tapi nak buat macam mana. bukan jodoh kita untuk bersama. aku harap kau jaga W sebaik mungkin and jangan kecewakan diaa. 

*Tipu lah kalau aku tak menangis pasal kau , aku sayang kau sgt. Aku just harap, aku jumpa kebahagiaan aku. Macam mana kau jumpa kebahagiaan kau .

Terima Kasih MFRY :')

2 comments: