WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Tuesday, October 2, 2012

Stress

Last week balik , and ibu ada cakap yg aku ni boleh amik course A&D .
and tak payah interview . Sebab anak opahh, lecturer dekat Uitm Melaka . Oh stress . kenapa tak cakap awal awal . Dah nak habis 1 sem kot . Then ayah cakap teruskan je Dip ni . Degree sambung lah graphic.
Hmm , boleh ke aku nak teruskan ? Takut gilaa kalau repeat ke apa ? Heishh ,stop fikir bukan bukan ayien .
Kau boleh punyaa ! Dah lah ayah letak harapan tinggi . Ohh lagi ahh stress semacam .
Takut ahh hampakan diorang.

And lagi satu masalah . aku tak daftar permohonan kolej untuk sem depan.
and pagi tadi pergi pejabat kolej . tanya ahh . kalau tak sempat daftar kolej boleh daftar manual tak ?
and diorang cakap dah tutup and tak boleh . and aku pun macam -.-
asal banyak pulak dugaan ni .takkan duduk luar kot sem depan . nak duduk mana ?
mesti banyak gilaa belanja . Ya Allah . macam mana ni ?
Btw , Qila pon tak buat daftar online . tapi dia takpe ahh .
mak dia pangkat tinggi kat sini . kalau duduk luar pon , rumah dia dekat je .
lagi lagi mak die kerja kat sini . Ahhh nak menangis pon adaaaa :'(
asal lahh jauh dgn family aku and kawan kawan . rindunyaaa.

No comments:

Post a Comment