WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Friday, October 12, 2012

Gemok ! :(



Ahhhhhhhh , semua tegur badan aku naik gilaa.
memang aku gemok pon . tapi ni lagi naik gemok diaaa.
ahhh , benci ahhhhhhh. bila nak kuruss.

duduk hostel patutnyaa kurus. ni tak makin gemok.
ahhh , nak kurus nak kuruss. 
aku sangat jealous dgn perempuan kurus.
aku sangat obsess nak kurus.

and and aku rasa nak sepak je kalau perempuan kurus cakap dia gemok .
eeeeiiiii ! Dah kurus tu kurus jela !
Aku sangat risau dgn badan aku skrg . and this is maybe one of factor yang dia tak terima aku :(
what a sad life ! hmm 
Nak turunkan 18 kg . baru tak overweight . ahhhhhhhh damn !


No comments:

Post a Comment