WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Monday, September 3, 2012

Ya Allah :'(

Tak sangka , last week balik. semuanya terbongkar .
and perlu ke layan aku macam kau single . and sebenarnya kau dah ada gf ?
hati aku hancur tahu tak. Kau tahu tak ? setiap kali aku balik shah alam, aku harap nak jumpa kau je. 
Tahu tahu hari terakhir aku nak balik kedah. Aku dapat tahu kau dah ada gf :'(
memang berita tu tak buat aku bahagia. langsung tak! aku tunggu kau for 2 years wehh . 
kau tahu aku suka kau .  tapi hm , entahlah. Kawan aku suruh tak payah tunggu kau.
tapi kau sorang jelaa yang aku sayang. 

aku tak tahu nak buat apa dah sekarang. Lepas dari sorang sorang ex gf kau aku tunggu diorang blah .
entah lah wehh . aku nak kau tahu . Aku sayang kau . Tu jeee
even aku perlu rasa sakit hati setiap hari . aku cuba bertahan . 
sampai kau nmpak kesungguhan aku nak kat kau .
Thanks for everything.
goodnight , assalammualaikum. i love you :')

No comments:

Post a Comment