WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Monday, August 13, 2012

Rinduuu

Saya rindu sangat kat shah alam , bila boleh sampai ni ?
nak balik shah alam , lepas tu taknak balik sini dahh . stress , boring semuanya .
*tak payah nak cakap aku manja ah whatever . Korang kalau jauh dgn family pon mesti mcm tuh jgk -.-

So , saya sangat merindui pengarang jantung di tanah tercinta shah alam.
entah dia ingat ke tidak . hmm
and sekarang saya sgt busy dengan kerja kerja assignment yang bertimbun
dan saya malas nak buat. Hmmmm

dah lahh , tak tahu nak update ape . bye assalammualaikum :*

No comments:

Post a Comment