WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Sunday, May 27, 2012

Suka Duka :')

Kita sayang kawan kawan kita , and tadi ade lah berkumpul ramai-ramai .
Tapi tak semua laa . Hari ni Kak Bie bertunang , tu yg dapat jumpa mereka tuh .
and I'm sorry Hajira if i mcm tinggal kan you sorang2 je tadi .
excited sgt jmpa crush :3
and habis shoot shoot kat rumah Diya . Then pergi karaoke .
aku jalan kaki hantar jira kat rumah aman .
smpai kat simpang buger , hizuan call tanya kat mana .
ckp lah kat simpang bla bla bla . pastu dia kata okay , tunggu jap.
then ieka and hizuan smpai . amik kita pergi ole ole .
karaoke , buat video , snap picture . backup singer , dance .
Happy gilaa , lama dah tak macam ni .
lepas ni lagi ahhh . mesti rindu gilaaa . dengan aku kat kedah , sorang kat terengganu .
haisshh . rindu rindu rindu .

No comments:

Post a Comment