WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Saturday, April 7, 2012

Macam Tak Percaya , Hewhew :3

Ni entry lagi ahh . special sikit . mueheheh
dah start citaa . Tadi pukul 5 petang balik dari teori motor .
pergi kenduri maksu fahira . then tak sangka pulak maksu die ni amik catering
bruce lee . hahah k joke je.
nak tahu siapa bruce lee . ni haaa tadaaaa . haha tade kan  . kejap lagi ah upload .
mehh story story duluu . best lah wedding maksu fae . awesome.
silver pink . cute isn't ? and kita ada snap pic dgn bruce lee, kesian dia basah lencun .
okay , thanks . hekheks
btw , die ajak snap kat pelamin , tapi tak jadi sebab dah basah . malu letuw. k stop
annoying laaa . hahaha
and kita lepak rumah fae smpai pukul 8 lebih . best wehh . ibu and makcik die tak sombong .
layan aku gilaa baik . okayy love you fae :*
nah laa malas nak cerita lebih , tengok picture wedding yee

.




 Picture atas and bawah ni macam 10 tahun akan datang je . hahaha
This is bruce lee , hihihi . sorry

No comments:

Post a Comment