WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Tuesday, March 6, 2012

Rindu Sama InI Budak :')


His name is Imran . Okay say Hi to Imran :)
 Hitam kann ,picture zaman budak sekolah . athlete lew katakan .
 Totally miss him like crazayyy .
Thanks wehh teman aku malam tadi . Kau laa yang paling faham aku .
Walau penat keje pon , kau still ade mase untuk layan aku .
Dari kecik en . Satu kepala .
InsyaAllah ade rezeki kita holidayy sama ehh :')

And yang ni die wall aku
Peahh Wehh Peahh , tak patot
pakai BB dah semenjak keja ni , haishh Jelly laa :(

Ecehh , die pun rindu kita jugak . beloved cousin lah katakan

serious , dia buat aku gelak walaupun aku tengah moody .  The most Awesome cousin :')



Lastly , disebabkan die dah tak tahan ngantuk , penat kot
Dari Terengganu to KL , then layan kerenah aku lagi .
haha, siap dah masak dengan perangai aku , hebaat tak die . hahah * gedik jup

Imran you're the best cousin i ever had . You always make me laugh . Thank you for all you do ,
and all you've done . Thank You for comforting me when i'm sad , Being my friend and being around .
I'm so thankful to have a cousin like you :')

LotsofLove-AyienNeiya-XoXo :')

No comments:

Post a Comment