WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Thursday, March 8, 2012

Pelik Pelikk lew -.-

Wehh Raff , i mimpi you semalam .
hahah , terkejut juga lahh en , sebab dah lama kita tak contact .
tiba-2 you muncul dalam mimpi i . hahah , ehh you rindu i ke ape ?
Dalam mimpi tuh you datang shah alam nak jumpa i .you datang dgn naz .
muka naz time tuh blurr je . macam lawak je mimpi i ni , haha -__-''
sekejap je ,then i hanta you kat station bus .
you hug i then you sekeh kepala i . haha i pon tak tahu ape motif you .
I hug you balik . time tuh macam sedih je nak bagi you balik .
 Hahah , rindu pula dekat you .  Lama kita tak OTP en .
dulu you suka nyanyi smbil main gitar .
aloo . tuweetnyee .


*Kesimpulan mimpi ni , maybe sebab asyik ingat kat khairul kot .
Tuh yang Sepet ni selit masuk . HAHA . APTB laahh

 

No comments:

Post a Comment