WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Monday, February 6, 2012

Pintu Hati Terbuka :)


Alhamdulillah . i dah buka hati untuk orang lain .
actually , i like him . suka sebab dia matang and pagi semalam bertembung .
and rasa macam cinta pandang pertama . waahh , kelaass kau.
and die add i kat facebook . but dah lama . now baru usha2 balik .
and die pon baru tak baru lah break dgn gf die . his age this year is 24 years old .
and i'm 18 years old . beza umur kitaorang 6 tahun . okay lah kalau die boleh bimbing i.
and die sangat caring and nampak manja but tegas . anak bongsu wehh :D
hope so ade jodoh and boleh kenal rapat dengan die . wee :D
actually dulu selalu lepak dengan die . and macam biasa2 je . but right now . tak tahu lah
Allah nak tunjukkan jodoh untuk i kot . Amin . Mintak2 lah dapat .
korang doakan ye , semoga i jadi pilihan die :)

Ya Allah kalau dia jodohku , dekatkanlah denganku . 
Kalau dia bukan jodohku, Jauhkanlah dia dari hambamu ini :')

No comments:

Post a Comment