WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Monday, February 6, 2012

kecewa dgn perangai YOU ! :'(



today i ade text you . and you buat endah tak endah je .
ye i tepuk sebelah tangan . now i pon dah tak harap kat you lagi .
dah memang kita takde jodoh kan.
and tadi i ade terbaca something about you and another girl laa .
sangat kecewa . and you ade cakap . you akan text girl tu bila you bosan .
and i tak tahu lah perangai you berubah gila. sebab  you senang2 panggil girl ni SAYANG 
girl tuh SAYANG . you such a playboy . i disappointed gila dengan perangai you .
cukup lah i tahan semua ni . i dah taknak lagi harap ape2 pon dekat you .
and Thank You Allah cos dah berikan petunjuk untuk lupakan die :')
and now i dalam proses nak padam memory kita .
so , i nasihatkan you . jangan asyik nak mainkan perasaan orang . nanti you kene balik :)

so thank you so much
I’m sorry, goodbye :*

No comments:

Post a Comment