WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Friday, February 10, 2012

Berharap :(

ni bukan pasal die bagi harapan or what. I ni je yang suka mengharap tak ingat dunia .
kan dah kecewa :(  Ya Allah . Kelmarin i bace picture comment kwn die .
and guess what . kawan die comment '' dengar cerita dah nak berumahtangga'' .
Woaah ! masa tu hati i rase like tercabut . ya Allah , terkejut kot .
tapi die takde respon utk kwn die punya comment tuh .
hmm :'(  till now hati i tak senang je . 

If on fb je . perkara yang i buat firstly is tengok fb die .
semata mata nk tgk die rply or tak comment tuh . erghh . tak senang duduk dbuatnya .
gelisah je wehh . or i memang tidak ditakdirkan untuk die . alahai sedihnya.
baru nak berganti hati . tiba-tiba ade je benda lain .

Be strong ayien ! itu semua dugaan untuk kau ! ingatt doa tanpa usaha pon tak boleh jugak.
so kuatkan semangat . and teruskan hidup . kalau die untuk kau , die mesti akan datang dalam hidup
satu hari nanti . InsyaAllah . :')
kuatkan dirikau . kau mampu ayien ! i hope esok dan hari seterusnya ade
  peluang untuk aku . Amin :')

No comments:

Post a Comment