WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Tuesday, December 6, 2011

Spent Time with Mak , Effa And Angah :)

Petang tadi kita keluar pergi rumah effa. Then panggil lah effa suruh keluar .
pastu angah suruh masuk , die cakap effa kat luar .
rupanye effa tengah buat cupcakes dengan mak . then kita ehem ehem effa .
effa kata bukan untuk die lahh . ececehh . ingat kita tak tahu ke . hahah
lepas tu sementara nak masak , kitorang pergi pam tayar then beli barang untuk cream atas cupcakes.
balik tuh singgah jozin beli pewarna pulakk . pastu balik rumah effa balik .
then then then kitorang buat cream die dengan butter and icing sugar .
tahu tak effa cakap icing sugar tuh tepung . die tak bagi aku tuang dalam mangkuk .
muehehehe , effa effa .
macam macam lahh . lepas maghrib aku balik umah aku .

pukul 8 p.m camtu aku gerak umah effa , sebab die text aku . suruh cepat
rupanya , nak prank aku kan . effa buka pintu , angah menyorok belakang pintu then celet celet cream kat muka aku . ergghh menjerit satu rumah . sampai along pun turun bawah , tanye kenape . hahah
sorry along . then along pon kene jugekk , mueheheh :D

malam tuh kitorang pergi main badminton :)
aku balik rumah pukul 11 lebih . erghh tired giloo
okay penat dahh byeee. ehh nah picture sikit .

|
|
|
|
|
|
v





omeyy kan ? :D

No comments:

Post a Comment