WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Saturday, December 3, 2011

Semalam

Nak cerita pasal semalam . semalam pukul 9.20 P.M die call .
Me : Hello
Him : Ayien ! kau kat mane ? nak minta tolong
Me : Kat rumah , kenapa? tolong ape ?
Him : boleh tolong tak . kau ade RM 30 tak .
Me : aku ade RM 5 je kat poket .
Him : Tolong wehh , aku nak pecah pin code phone laa . HP ni buat hal pulakk .
Me : Jup , aku tanye MA aku jup . nanti call balik .

Then , tanye my mom . so die pon kasi 3o ringgit tuh .
pukul 9.25 p.m aku call . kau nak amik duit bila ?
then die salah dengar die cakap . 'aku bayar esok atau ahad.'
haha , aku tanye nak amik bila . . die cakap sekarang . 

pukul 9.30 p.m die call balik. cakap tunggu depan rumah .
aku tengok dei dah tercungap-cungap lari kat tepi jalan umah aku .
haishh , kesian pulakk dengan die ni. pastu dah sampai dpn umah . die lepak lipat seluar jup.
pastu amik duit . pastu lari balik gi tempat die lepak kot.


so moral of the story . jangan lah buat pin code kat phone. kalau2 ade pulak kawan2 yang gatal test2 pin code then salah. kan naya dibuatnya . and one more thing . kalau kau bace ni .sorry .
bukan nak perli or sakitkan hati ke. just share okayy . jangan misunderstanding pulaa :)

No comments:

Post a Comment