WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Friday, December 9, 2011

Memories :')


Seriously , i rindu masa kita rapat dulu .
bila i tengok picture kita en . sayu je hati .
bila i tengok mesagge kita dulu . lagi ahh
menitik air mata ni :')
you nak tau tak . nak lupakan you . erghh like hell tau tak susah die.
i mengaku dekat bff you . yang i tak sayang you dah . tapi i tipu diri i. i tipu bff you .
i cuba untuk buang semua perasaan i kat you . i keluar dengan orang lain sebab nak lupakan you .
but you still ade lagi dalam hati i .
bila you dah ade orang lain . ya Allah . Tuhan je tahu macam mane i hadapi semua ni .
i senyum je bila you mesra dengan gf you . walaupun dalam hati ni perit sangat.
i kecewa sangat dengan you , sebab you tak pernah jujur sikit pun dengan i.
i ajak you celebrate birthday i . then you kat adahal dengan family you .
but i nampak dengan mata kepala i sendiri , you keluar dengan perempuan lain .
woahh . Allah and kawan-kawan i je tahu betapa peritnya i rasa waktu tu .

and bila time you accident tu kan . i tak tahu pon . dah berapa hari lepas you accident.
baru i tahu dari bff you . Sorry sangat sebab i tak boleh nak buat ape ape.
you milik orang . harap sangat you bahagia dengan hidup you sekarang .
hopefully , girl tu boleh bahagiakan you .
selalu buat you tersenyum and tak buat you rasa bosan .

i write entry ni sebab i just rindu you . I harap sangat birthday you nanti.
i boleh bagi you cake yang i buat :)

Argghhhhhhhhh ! i cuma rindu you MFRY :')

No comments:

Post a Comment