WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Monday, December 5, 2011

Lepakinggggggg karaoke-ingg :D

Todayy , lepas class ERT , balik rumah siap-2 . cos diorang ajak karaoke :D
then siti sampai rumah aku , then pergi amik nana kat rumah die .
then balik rumah aku . smpai-2 kat rumah . tengok-2 ada Aizat . lepas dah park sume . cakap dengan abang aku nak pergi ole-ole :)
then sampai ole-2 usha kasut sekolah . macam sakai sikit . pastu Nana beli perfume apple . then siti beli 
waffle . then naik atas tempat karaoke. Diorang bantai pulak reserved bilik VVIP .
okayy cool gilo . sumpah rindu gilaa kot karok . gian dah lama tak karok . heee :D
20 lebih kot lagu . tak ingat .-.-
lepas brape lagu entah . Aizat balik . katanye nak tengok granma die kat hospital.
kitorang sambung melalak . lagu baru-2 pulak tuh perghh ! memang kelaaaaaaszzzzzzzzz kan ! muahahaha.

Dah habis karok semua kan . kitorang gerak toilet sebab... siti nak terkucil . muehehe.
then baru gerak PakLi kopitiam . hahah . makan-makan , minum-minum . usha-usha .
perghh . lama dah tak macam ni . semenjak SPM je kann . 
lepas tuh jalan kat watson . buat peghakk sikit ! macam harem . muehehe ^^
time nak balik tuh jumpe hazirah . die kate die rindu . muehehe .
mehh tayung cikitt :*
kita pun rindu awak juga hazirah sygg :)
kitorang borak kejap , sebab aku nak terkucil . heheh :)
nana ngn siti pon balik juga...

lepas tu kan . pukul 8 p.m kita keluar balik . sebab bonda suruh bawa cousin kita pergi pasar malam .
sampai dekat tepi jalan . tiba-2 arief pon smpai , baru turun kereta . tapi kitorang dah jalan dulu daahhh .
waktu nak balik bertembung dengan arief . time tuh aku tengah texting . tibo-2 ade orang woii .
rupenye arief . arief tanye buat ape . beli makan lah bang . takkan dating pulak kat pasar . hahah
heee , takde lah . aku cakap teman adik and cousin aku beli makan . die pon ouh . and terus berlalu pergi.
kitorang pon beli roti bom and balik umahh . hahaha
tu je nak cerita hari ni . byeee :)
nah sygg sikit sebab menghabiskan masa bace blog aku hari ni :*

No comments:

Post a Comment