WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Saturday, October 22, 2011

Lepaking ♥

Okayy , hari bosan , bangun tidur .
kemas rumah sebab mama nak buat parti natura .
ape benda entah . biasa lahh . makcik2 jual produk kat rumah .
then mama suruh pergi topup . then topup lahh no kita skali.
sampai wega , jumpa nalle and fuad.
nalle je tegur aku . fuad buat2 macam tak kenal .
nevermind , bukannye penting pon kau .
lepas topup , call jira. Then jira kata die tak mandi lagi .
dah die cakap camtuh . aku pun merayau lah naik moto ronda2.
then tibe ade 1 text dari jira . keluar pukol 5 lah . 
okayy , aku balik umah , lepak dalam bilik then online.
pastu jira text dah sampai . So , aku pun keluar .
depan umah . jira ngan aman dah halfway sampai umah aku.
pastu jira kata nak pergi makan .
then pergi Ole2 , jumpa Ezu , Arief and Megat .
lepas dah tegur  , terus pergi usha kasut kat NIP and Nicchi.
then pergi makan gelak2 pasal hingus .Then masa pergi bayar ,
pakcik tu kata AMAN and JIRA sibling.
HAHAH , lawak .. aku boleh pulak kan jadi cousin korang :D
macam ape jeh . Dah bayar semua pergi main bowling. and aman no 1 , aku no 2 , Jira no 3 last.
hee , belagak lagi kau , hahah :D
Then mama jira call oder buger mcd and ice cream . 
jira beli ngn aman , aku naik atas jumpa ezu and arief.
lepak2 jap . then balik  :D

No comments:

Post a Comment