WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Wednesday, October 12, 2011

Im tired of my LIFE . I want to CHANGE


hari ni je aku rasa macam-macam bencana turun kat aku.
rasa diri makin bodoh dan tak dihargai .
erhh , lepas tuh kawan2 buat hal . balik sekolah sorang2 . 
mengadap pula perempuan 'N' tuh .
kene kacau . sebab nak cepat jumpa my dad .
aku jatuh tangga . lepas tuh rushing pula pergi umah kawan
walaupun kaki sakit . cuba pakai tudung untuk tengok kawan main futsal.
tapi tudung asyik buat hal . tak tahu kenapa.
lepas tuh kene tipu dengan abang kata daddy nak pakai moto .
rushing balik rumah . lepas tu gaduh dengan abang depan rumah .
lepas tuh menangis puas2 dalam bilik . dengan kaki rasa sakit gila berdenyut2.
update blog . lepas ni tak tahu ape lagi bencana nak datang kat aku.
dalam minggu ni asyik majal jehh.
apa salah aku sampai nak kene duga macam ni.
orang yang aku sayang lupa diri .
orang yang aku rapat dulu , jadi macam orang tak kenal je.
what's going on huhh ? 
FUCK FUCK FUCK LAHHHH !!! -__________________-

No comments:

Post a Comment