WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Friday, September 30, 2011

Whats wrong with you hah?!




babe's better kau terus terang jelaa . kau nak dia kau cakap .
aku tahu lah kau 'bff' die. cakap die bukan sesiapa kau untuk kau control die .
tapi kat blog kau ape cerita .
asal kau kene mengadu dekat die . sampai nak cakap , 
nalle aku nak aizat khan pon aku nak .
salah ke aku nak rapat . aku cakap dengan nalle kat skolah tadi pun tnye untuk kau tahu takk .
lpas tuh nk fikir buruk2 pasal aku . bagus lahh .
kau nak diorang kau cakap . tak payah cakap belakang .
aku boleh beralah . tak payah nak tolong cerita benda yang mmg tak wujud .
please lahh sedarape yang kau buat . now , aku memang betul SENTAP dengan kau .

for your information , I'm not desperate , thank you :)

No comments:

Post a Comment