WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Tuesday, August 16, 2011

Lepaskan :')

tadi balik dari school I terus nangis bila tengok you dilayan macam tuh .
I menyesal pasal kita dulu . kalau tak mesti kita okayy je kan .
I rasa , baik I lepaskan you . If you jodoh I . I terima .
Sorry , if i ada buat salah or ape2 dengan you .
now I rasa macam nak delete FB you . but tak sampai hati .
hari ni I asyik nangis je pasal you . I tak tahu nak buat ape dah .
tadi dalam class . you just ajak perempuan lain kluar teman you  shopping .
but you tak ajak I . i terasa lah jugak .
yelaa , kita dah lama kawan . but lepas kejadian bulan 2 tuh .
you langsung macam tak pedulikan i.
sebelum ni . you kalau nak hang mesti cakap dengan i.
you pergi mane , buat ape . you mesti ade text i .
hmm , now . yaaa . you ade GF . but tak boleh ke nak
layan i macam kawan2 girl you yang lain .
i terasa you pinggirkan i.
i still sayang you . now i cuba sedaya upaya i untuk terima you bukan untuk i .
if ade kawan2 i yang cuba kacau you dengan i .
soryy , i takda maksud langsung nak gedik2 dengan you .
i cuba sedaya upaya . taknak kacau hidup you .
I'm sorry-ayien neiya-

No comments:

Post a Comment