WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Monday, July 18, 2011

It's hurt baby :')

terkejut bile tengok kau buat relationship dengan girl tuh .
itu pun adik aku yang bagi tahu .
and aku tak tahu brape lama lagi aku nak kene tunggu kau .
ermm , aku dah tak tahu doh . penat nak kene tengok kau hari2 dengan girl tuh .
it's suck .
kau bagi aku harapan . then bila aku dah syg kau .
kau blaahh . macam haram kau tahu tak .
Tuhan jela yang tahu sakitnya hati aku .
maybe lepas ni aku dah tak bercakap dengan kau lagi . 
sorry .

No comments:

Post a Comment