WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Monday, May 23, 2011

Kadang-kadang :')

Pagi-2 saya naik kelas  . dari kantin breakfast . then sampai kelas.
boleh nampak awak mesra-2 .
then awak nampak saya masuk . lepas tuh awak dah tak mesra-2 dengan dia kan .
awak terus pandang tempat lain .
saya tak kisah pun lah . just ada jealous sikit .
yelaa , kan saya dalam proses nak lupakan awak ..
saya dah boleh lupakan awak dah sikit2. insyaAllah :)

sorry lahh . kita mungkin dah tak bertegur and rapatkan .
semenjak pasal benda saya dah rasa janggal sangat nak cakap or gurau-2 dengan awak .
Sorry . saya tak ada niat pon nak buat macam tu .
just bagi saya masa untuk pulih balik okayy :')

No comments:

Post a Comment