WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Monday, May 23, 2011

Cuma mimpi :')


Kelmarin , saya mimpi awak ...   :'(
 kawan awak call saya ..
kawan awak kata awak dah pergi . then dia cakap awak pergi
same macam nenek awak pergi ..
masa tuh saya kat asrama . saya terus lari balik and menangis-2 tahan kereta.
sebab nak tengok jenazah awakk . saya takut tak dapat jumpa awakk .
tiba-2 saya terjaga dalam mimpi saya . saya tanye kakak saya . betul ke awak dah meninggal.
rupanya saya tanya kakak saya tuh pon mimpi jugakk .

ape-ape pon saya takut sangat awak tinggalkan saya .
macam mane saya boleh mimpi awak pon saya tak tahu .
saya takut sangat . :'(

*Ya Allah , kau panjangkanlah umur kawanku ini ya Allah . Amin :')

No comments:

Post a Comment