WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Friday, April 22, 2011

Tak tahu nak buat ape dah :(


kau macam dah pergi jauh dari aku .
hmm , actually kau memang dah pergi dari aku pun kan :(
i miss when kita pergi swimming.
kau pernah ajar aku swimming . aku rindu time kita study . aku rindu masa kita makan berdua .
kau pernah belanja aku makan kan. rindu nak suap kan kau makan . rindu time naik motor dengan kau.. rindu nak pergi beraya dengan kau. dulu kau slalu bagi aku chocolate kan . and aku suke buat cupcake tuk kau :')
rindu bila kau texting aku . rindu mak kau punya biskut batik.
rindu bila kau amik berat sangat kat aku bila aku demam.
Rindu nak tidur atas bahu kau .
rindu nak main futsal dengan kau .
rindu nak selamatkan kau time kaki kau cramp kat akuatik .
rindu time kau nyanyi lagu faizal tahir . rindu time karaoke dengan kau
rindu nak tengok mimik muka kau yang kelakar tuh .
 I MISS ALL THINGS THAT WE DO TOGETHER . AND THE MOST THING IS  
I MISS THE OLD YOU :'(


No comments:

Post a Comment