WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Monday, April 25, 2011

Don't Want An Ending ;'(

 Awakk ! saya rindu awak yang dulu . kalau saya tahu semua jadi macam ni .
menyesal saya cakap saya suka awak . kalau tak kita still kawan kan :(
now , hari2 saya nangis . saya nak awak macam dulu.
sedih sangat bila awak buat saya macam nie. besar sangat ke salah saya suka kat awak.
Fine . saya tak cantik macam perempuan yang awak selalu keluar .
die pakai tudung kan. die baik. boleh faham awak.die selalu boleh buat awak bahagia.
saya jealous sangat bila nampak awak dengan perempuan tuh.
hari2 saya tengok balik gambar kita. salah ke saya tanya awak couple ke tidak dengan perempuan tuh.
tapi awak kata saya sibuk pasal hal peribadi awak .
saya just nak kan kepastian . salah ke saya ? kenapa lah benda macam selalu terjadi bila tahun2 penting .
saya nak SPM. tapi saya asyik je fikir pasal awak setiap hari .
tengok je muka awak saya rasa nak nangis. tapi saya tahan.
ibu dengan ayah saya dah bising kat saya pasal result exam bulan march .
now exam midyear nak dekat . saya rasa tertekan sangat .
saya pergi tuition pon macam tak masuk je.
saya risau awak . saya risau masa depan saya lagi .
saya cuba nak cakap dengan awak tadi . tapi awak macam tak dengar je ape saya cakap.
saya bukan kawan awak lagi ke ? saya cemburu sangat bila awak layan kawan2 perempuan yang lain . saya terasa sangat . awak boleh layan diorang okay je kan .
sampai saya . awak buat saya macam tak wujud :(
semua orang suruh saya lupakan awak . bila cakap memang senang kan.
kalau lah saya boleh buang memory saya kat dalam recycle bin kan senang .
kalau saya nak awak balik saya cari dalam internet ke. kan kan best kan macam tuh .
saya berharap sangat satu hari nanti awak jadi milik saya .kalau awak tak jadi milik saya pon takpe.
asalkan kita baik macam dulu . happy takda orang kacau kan kan .
insyaAllah :')
I'm so sorry if i give you a burden . I'm sorry if make you and that girl quarrel because of me.
I was born to tell you  , ILOVEYOU .and i'm torn to do what i have to.
I'M SO SORRY BUT I'M REALLY REALLY LOVE YOU . AND I'M MEAN IT :'(

No comments:

Post a Comment