WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Tuesday, April 26, 2011

Banyak Berubah


yaa . orang selalu cakap . perubahan orang kita selalu nampak ,
perubahan sendiri kita tak nampak .
tapi saya just nak cakap yang awk dah banyak berubah .
dari seorang yang tak garang jadi garang.
tak kurang ajar jadi kurang ajar , suke bergurau jadi serious .
and saya terasa sangat bila awak cakap kasar sangat dengan saya .
padahal boleh cakap elok-elok .
ramai cakap awak banyak berubah .
awak pandai amik hati saya and awak pandai sakitkan hati saya .
sampai bile lah agaknya saya asyik nak nangis sebab awak .
setiap orang ade masalah masing-masing .
sorry asyik update pasal awak je . nak cerita kat orang tak best.
cerita lah kat sini .

No comments:

Post a Comment