WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Sunday, April 10, 2011

AKU BENCI KAU !

suck gile hari ni.. 
aku benci tengok kau keluar dengan perempuan tuh .
and kau.. aku tak pernah kacau hidup kau dengan die kan.
asal kau nak pandang tak puas hati dengan aku .
bak datang arhh kalau nak gaduh . 
tapi please ehh , kalau nak gaduh pasal jantan . sorry .
and kau laki . kau tak suka aku tag pic kat kau . buang jea. tak payah nak ubahkan tempat ..
tak pun kau remove jea aku dari friend kau .
aku kan tak penting dalam hidup kau .
kau pergi lah hidup dengan perempuan yang pernah cium kau tuh kan .

No comments:

Post a Comment