WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Monday, March 28, 2011

Thank you sebab pecahkan rahsia aku .


aku percaya kau .. kau buat aku macam nie.
lepas tuh nana suruh cakap kat aku .. kau taknak cakap kan .
kau nak biaar aku malu. Fine.
kau punca aku tak rapat dah dengan diaa . 
kau pernah fikir perasaan orang tak sebelum ape kau cakap .
jangan tanya kenapa lahh kalau aku tak tegur kau .
sedih doh ade kawan macam kau ..
now  , aku dah tak tahu macam mana nak mengadap muka diee lagi ..
malu tahu tak !!
err, sabor jelaa dengan kau nie..
padan lah semalam aku rasa tak sedap hati ..
rupanya , benda ni yang nak jadi ..
bukan hari nie jea tau aku nak mengadap diee.
aku kecewa gilaa dengan perangai kau ..
THANKS ALOTT KAWAN :'(

No comments:

Post a Comment