WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Friday, March 25, 2011

i need you in my whole life :'(

why , now aku risau sangat kau pergi dari aku ..
aku macam tak boleh hidup tanpa kau..
aku terasa sangat . kau macam larikan diri dari aku .
aku sayang kau and aku tak tahu nak cakap macam mana dengan kau ..
kau kata budak tu kongkong kau . kau kata kau rimas , tapi kau still lagi keluar dengan diorang .
now , kau rapat dengan kawan aku . weyhh aku ada rasa jealous ..
walaupun dia kawan aku .. aku macam tak wujud jea kau buat..
dah laa . ape entah aku merepek malam2 buta ni..
giloo lahh . and aku rindu kau sangat .. 
kau buat aku taksub dengan kau doh ..
:'(

No comments:

Post a Comment