WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Sunday, March 13, 2011

I miss you so badly sayang :'(


i admit yang i still tak boleh nak lupakan you .
rindu sangat dengan you . tapi you dah tak heran lansung dengan i kan .
how dare you ?! lansung tak nak text i kan .
2 weeks 6 days. tadi i bukak page you .
and ade girl ajak you hangout . err , jealousnye .
i baru nak ajak you keluar rabu nie ..
tapi macam takda jodoh jea nak keluar dengan you .
kalau boleh nak jea putar kan masa balik macam dulu2 .
you always make laughing dear :')
tadi i tengok video kita karaoke . auww , rindu sangat .
menangis i tengok video tuh . time 14 february kan kita keluar .
sebelum kita keluar , malam tu awak text saya .
pukol berapa nak meet esok ? i cakap petang . then you nak tido .
i cakap i merajuk . then selambe you jea cakap .
i pujok you esok petang -.-
sakit jea hati . 
rindu jea tengok picture kita dulu2 .
now , you banyak sangat berubah . you asyik nak lari jea dari i .
i tak tahu i buat salah ape kat you . 
you know what , you lah semangat i . bila i marah you .
you tahu cara nak buat i tak marah . 
and paling buat kan i rindu . bila you panggil i sayang <3
setiap hari i nangis bila teringat kat you . or nampak you dengan girl lain.
and bila sis i texting dengan bf diee , urrghh ,jealousnyeaa lah .
asal la you tak text2 i .
sebelum tido i slalu tengok message yg you bagi dulu kat i .

*sumpah i rindu you sangat! :'(

No comments:

Post a Comment