WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Monday, March 14, 2011

cari duit ! -.-

cuti sekolah pon dah start , so boring jelaa kan kalau duduk rumah .
then petang tadi try tanya mama , nak keluar ..
die nak bagi duit or tak ? mama
 kate no money . hmm
and tiba my brother no 2 datang . diee tanye dah cuti sekolah kan .
yup , then diee tanye tak kuar kea ? and i said takda duit :(
then die buat muka tak tahu . ingatkan nak bagi duit , apedaa -.-
errghh , boring nye lahh kan takda duit .
tibe2 lagi abang ngah keluar dari bilik and said kau nak duit yien ?
kemas bilik angah and angah bagi seratus ,
woww, great deal lah kan. :D aku memang nak pakai duit .
walaupun banyak nak kene kemas , tapi takpa ..
harap-harap lah dapat kemas bilik diee yang macam tongkang pecah tuh ..
*Nana said chaiyok2 yeaa :)
i hope so nana -.-

No comments:

Post a Comment