WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Thursday, March 10, 2011

ashroul oh ashroul , kau tak penat ke nak kacau aku -.-

tadi balik je dari sekolah terus online..
and tibe2 ashroul im aku (picture di atas )
ashroul berhenti kacau aku boleh tak ? dah dekat 2 minggu kau kata aku nie pminat kau .
pastu suruh aku buat fan page untuk kau . gelii lah .
menggedikk jelaa kau nie . malu lah aku kat sekolah ..
asal nampak muka aku je ..
kata aku ni usha2 kau . perasan betol . 
eeiiii , GERAM tahu tak ?!

No comments:

Post a Comment