WELCOME TO MY OFFICIAL BLOG

Sunday, February 27, 2011

okayy ,now kau dah macam playboy ! -.-

errgg , menyampah gilee tengok perangai kau sekarang!.
suka hati kau jea nak keluar dengan perempuan mane kau suke .
suka hati kau nak text aku ikot time kau jea .
text aku bila kau dah bosan dengan girl lain . keluar dengan girl lain selamba kau jea kan ..
macam tahikk doh perangai . aku sabar jea kau tahu?! 
ape lahh punya dugaan kan .
aku macam dah give up jea dangan kau .
kita dah macam takda harapan lagi . kau dengan dunia kau .
bila aku cakap dengan laki lain tahu kau nak marah .
kau pernah fikir perasaan aku bila kau keluar dengan perempuan tuh .
bila aku cakap . kau kate kau teman kawan kau .
yelaahh , temann .
lepas ni lantak lahh kau nak keluar dengan sape kea . kau nak buat ape kau buat!
aku dah malas nak amik tahu .


No comments:

Post a Comment